seo.ai
Om osCasesRessourcer Kontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

International SEO Strategi: Nå nye markeder med SEO.DK

Bliv en global virksomhed med international synlighed i Google. Få strategisk rådgivning og konsulenthjælp af SEO.DK’s team og partnere bestående af erfarne internationale SEO-konsulenter.

Indhold

Book en gratis SEO strategi session

Hvad er International SEO?

International SEO er en serie af aktiviteter, der har til formål at styrke en virksomheds autoritet og synlighed i søgemaskiner i mere end ét land og/eller sprog. International SEO består af 3 essentielle aktiviteter:

 1. Teknisk fundament: Valg af platform, domænestrategi og teknisk opsætning som sikrer optimal gennemslagskraft på Google i hvert land og på hvert sprog.
 2. Lokalt indhold: Oversættelser og tilpasning af indhold til det enkelte land og lokale sprog.
 3. Autoritet: Omhandler promovering på det lokale marked i form af linkbuilding, Digital PR og opbygning af relationer.

Hvorfor er lokal SEO vigtigt i en internationaliseringsstrategi?

Succesfuld internationalisering kræver målrettet marketing som er tilpasset hvert lands særkende og konkurrencesituation. Kunder med forskellige nationaliteter er ikke ens – søgeadfærd i søgemaskiner, præferencer for design, kommunikationen og meget mere varierer fra land til land. Du kan derfor ikke blot oversætte din danske SEO-strategi til eksempelvis Norge eller Tyskland.

7 eksempler på elementer i en International SEO-strategi:

 1. Domænestrategi: Handler om at du får valgt den opsætning af din virksomheds domæne(er), som passer bedst til jeres situation og målsætning. Om du eksempelvis skal vælge ditdomæne.com/da, ditdomæne.com/dk, dktdomæne.dk, ditdomæne.de osv. er af afgørende betydning for den efterfølgende SEO-proces.
 2. Teknisk SEO: Sprogopsætning, Hreflang tags, XML-sitemaps, interne links og URL-strukturer med mere skal understøtte alle de lande og markeder som du vil ind på. Det hander primært om, at du ikke spænder ben for din internationale strategi på grund af SEO-fejl.
 3. Translation: Kom hurtigere fra start med gode oversættelser. Hvordan du oversætter tekster og hvordan du formår at komme hurtigt ud over rampen, har betydning for din hjemmesides SEO-resultater på både den korte og den lange bane.
 4. Localization: Lokale SEO-konsulenter kan hjælpe dig med at tilpasse tekster til det lokale markeds søgeadfærd og sprog. Vælg altid native speaking folk med høj faglighed, når det gælder sproglig formidling og kommunikation.
 5. Topic Clustering Strategier: Din virksomheds vej til Topical Authority på hvert enkelt marked handler om at få dækket målgruppens topics af med godt indhold. Og Topic Clusters er kernen i enhver succesfuld SEO og Content Marketing strategi.
 6. Content creation: Du skal ikke undervurdere vigtigheden af, at eksempelvis dit spanske website har godt indhold som er fejlfrit, unikt, møder søgehensigten og som sidste, men ikke mindst, har mere dybde end konkurrenterne i toppen af Google.es.
 7. Opbyg lokal Link Autoritet: Den bedste form for promovering, er lokal promovering. Skal du eksempelvis have succes i Frankrig, opnår du alt andet lige større synlighed i Google.fr med omtale og backlinks fra relevante autoritative franske websites.

I hvilke lande kan SEO.DK hjælpe min virksomhed med SEO?

Ud over gode gamle Danmark, hvor du kender os som SEO.DK (lanceret i 2009), opererer vi internationalt under brandnavnet SEO.AI (lanceret i 2021) på følgende markeder:

 • Irland
 • Storbritannien
 • USA
 • Tyskland
 • Sverige

Vi planlægger at åbne fast op for mange flere sprog og markeder med vores egne konsulenter, og vi kan allerede nu hjælpe dig godt i gang i yderligere lande via vores internationale samarbejdspartnere.

De 3 principper for international gennemslagskraft på Google

Hos SEO.DK kan vi hjælpe din virksomhed med at nå nye markeder med udgangspunkt i principper:

 1. Undgå de klassiske SEO-fejl: Vil du forøge din virksomheds kundekreds og salg ved at søge over de nationale grænser, sparer du masser af tid og undgår frustrationer ved at søge rådgivning fra et professionelt team med internationale SEO-kompetencer.
 2. Læg en god strategi: SEO.DK er et team bestående af dedikerede specialister med forskellige nationale baggrunde. Vi arbejder sammen med et stort netværk af partnere fra hele verdenen. Dette giver os en unik mulighed for, at udforme en effektiv international SEO-strategi for din virksomhed.
 3. Think global – act local: Med vores professionelle erfaring siden 2009 og store dedikation til vores arbejde, kan vi levere værdifuld rådgivning, når du vil ind på nye udenlandske markeder. Ud over at vi taler sproget på Europas største markeder, kender vi også forbrugernes lokale levevaner, forbrugsmønstre og præferencer.

Vil I have flere kunder fra Google?

Lad os tage en snak om jeres mål og planer. Book et møde med os nu eller ring til os på telefon +45 70 26 66 50. Det kunne være starten på et smukt samarbjede :-)
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu