seo.ai
Om osCasesRessourcer Kontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

Derfor får bogen SEO LEX dig til at elske SEO!

Hvor finder du brugbar og anvendelig viden, når du vil søgemaskineoptimere din hjemmeside? Du skynder dig at få fingrene i SEO LEX, skrevet af SEO-ekspert Thomas Rosenstand. Læs boganmeldelsen her.

Anmeldelse af SEO LEX bogen

Internettet flyder over med ”råd” til, hvordan du skal arbejde med SEO.

Problemet er, at hvad der måske har virket for nogle, virker måske ikke for dig. Eller også har dem, der forsøger at ”hjælpe” dig, læst noget ubrugeligt sludder i en debat i en Facebook-gruppe.

Med andre ord: Du står tilbage med en følelse af ikke at vide, hvordan du skal navigere rundt i junglen af ”råd” og viden om SEO.

Og værst af alt: Du mister måske lysten til at lære SEO, hvilket jeg synes ville være en skam. For faktisk tror jeg, du kan gå hen og blive helt passioneret om eller måske ligefrem forelsket i SEO, når først du har fået øjnene op for denne oversete marketingdisciplin.

Heldigvis er der en SEO-bog, som giver adgang til anvendelig viden og jordnære eksempler på samme tid. Bogen, jeg taler om, er SEO LEX skrevet af Thomas Rosenstand.

Indhold

Book en gratis SEO strategi session

SEO er super fedt at arbejde med!

Tilbage i mine unge SEO-dage var jeg på workshop i søgemaskineoptimering hos Thomas Rosenstand. Jeg faldt med det samme for Thomas’ vildt gode måde at formidle SEO på. Han har en smittende humor og har altid nogle vildt gode eksempler, der illustrerer SEO-håndværket, så det er til at forstå for alle.

Thomas er formentlig den SEO-ekspert herhjemme, der har inspireret flest mennesker til at få øjnene op for, hvor fedt det er at arbejde med SEO. Og så er det jo bare super fedt med en læsevenlig bog, der samler Thomas’ viden, så du kan komme i gang med at erobre topplaceringer på Google.

I bogen SEO LEX, der i øvrigt opdateres med nyeste viden hvert eneste år, tager Thomas dig med ind i den spændende SEO-verden og forklarer dig metoderne, du skal bruge (og dem du skal undgå).

SEO LEX, der er på 400 sider, giver adgang til lydfiler og video og er spækket med masser af praktiske råd til blandt andet følgende emner:

  • Hvordan du finder tekniske fejl på din hjemmeside, som kan forhindre gode placeringer.
  • Hvordan du finder de søgeord, som dine potentielle kunder søger på i Google.
  • Hvordan du optimerer tekster på din hjemmeside.
  • Hvad du skal undgå, og hvad du skal gøre, når du arbejder med links.

Når du begynder at læse i SEO LEX og opdager glæden ved gode placeringer, kan du ikke undgå et blive glad for SEO. Måske vil du ligesom jeg gå hen og blive lidt småforelsket :-)

SEO LEX får alt i alt mine varmeste anbefalinger!

Du køber dit eksemplar af SEO LEX her

Vil I have flere kunder fra Google?

Lad os tage en snak om jeres mål og planer. Book et møde med os nu eller ring til os på telefon +45 70 26 66 50. Det kunne være starten på et smukt samarbjede :-)
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu