seo.ai
Om osCasesRessourcer Kontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

Shopify SEO: Sådan får jeres webshop topplaceringer på Google med SEO.DK

Shopify er den mest udbredte webshop platform i verden, og har de seneste år vundet stor udbredelse i Danmark. Hos SEO.DK kan vores SEO-konsulenter hjælpe jer med effektiv SEO af jeres Shopify webshop.

Indhold

Book en gratis SEO strategi session

Hvad er Shopify SEO?

Shopify SEO er marketingaktiviteter, der har til formål at gøre jeres webshop synlig i søgemaskiner. Shopify er grundlæggende en særdeles SEO-venlig e-commerce platform som skaber gode rammer for SEO. Disciplinen SEO består af tre hovedkategorier:

  1. Shopify platformen: Omhandler selve den tekniske opsætning af jeres Shopify webshop, herunder valg af domænestrategi, navigationsstruktur og opbygning af brugervenlige design-templates.
  2. Indhold: Dækker over, hvordan I prioriterer, udformer og publicerer kategorisider, produktsider og blog-indlæg gennem Shopify.
  3. Autoritet: Her er fokus på hvordan I promoverer jeres webshop effektivt. Eksempelvis kan autoritet på Google opnås ved hjælp af forskellige former for linkbuilding.

4 essentielle Shopify SEO principper

Sådan opnår jeres Shopify webshop de bedste betingelser for topplaceringer på Google:

  1. Kategori-strategi: Det er helt essentielt, at I har de produkt-kategorisider, som målgruppen søger efter på Google. Det er nemt at oprette kategorier i Shopify, men det kræver grundig SEO-research at identificere hvilke I skal oprette. Denne prioritering kan være forskellen på succes eller fiasko for jeres synlighed på Google.
  2. Produkt-strategi: Sørg for at have de rette produkter og vis dem i alle relevante kategorier på jeres webshop. Hvert enkelt produkt skal desuden adskille sig og have større dybde end konkurrenterne på side 1 på Google.
  3. Blog-strategi: Mange webshops går glip af billig trafik og omsætning, fordi de enten ikke prioriterer blogging eller fordi de ikke har en effektiv blog-strategi. Shopify giver jer et solidt Blog-system med gode features, der kan bidrage til hele jeres domænes synlighed på Google.
  4. Promoverings-strategi: Autoritet og salg for webshop opnås ved at time jeres promovering til målgruppens efterspørgsel og til årets vigtigste shoppingdage. Her vil analyse af søgeadfærd, et årshjul og en overskuelig SEO-plan give jer et forspring.

Vil I have flere kunder fra Google?

Lad os tage en snak om jeres mål og planer. Book et møde med os nu eller ring til os på telefon +45 70 26 66 50. Det kunne være starten på et smukt samarbjede :-)
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu