seo.ai
Om osCasesRessourcer Kontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

Guide til webshops: 3 Topic Cluster eksempler der sælger

At bygge effektive Topic Clusters er en stærk SEO-strategi som skaber øget trafik og salg for webshops. Med Topic Clusters kan I løfte hele jeres website til helt nye højder på Google.

Indhold

Book en gratis SEO strategi session

Hvad er Topic Clusters?

  • Definition: Topic Clusters er en metode til at organisere jeres indhold på, så de vigtigste emner bliver nemmere at finde for målgruppen. En Topic Cluster model kan bedst sammenlignes med et mind map, hvor hovedemnet er placeret i midten, og de relaterede underemner rundt om.
  • Forstå modellen: Hvad er Topic Clusters, Pillar pages og Supporting pages?

Løbetræning Topic Cluster

Eksempel 1: Topic Cluster for en webshop der sælger løbeudstyr. De grønne bobler er sider webshoppen har. De røde bobler viser sider som webshoppen mangler. Case fra bogen Topic Cluster Strategien af Torbjørn Flensted.

2 fordele ved Topic Clusters for webshops

  1. Opnå Topical Authority på Google: Ved at dække hele kunderejsen af med relevant indhold, opnår jeres domæne øget autoritet og synlighed på Google. Med Topic Clusters kan I få flere topplaceringer og flere salg.
  2. Få adgang til billig trafik og salg: Topic Clusters er et kerneelement i en moderne SEO-strategi. Eksempelvis kan I ved at supportere jeres Money Pages med Supporting Content på jeres webshops blog, opnå en stigning i trafik og omsætning.

Espresso Topic Closter

Eksempel 2: Topic Cluster for en webshop der sælger kaffeprodukter. De grønne bobler er sider webshoppen har. De røde bobler viser sider som webshoppen mangler. Case fra bogen Topic Cluster Strategien af Torbjørn Flensted.

3 Topic Cluster eksempler der sælger

  1. Løbetræning: Denne cluster skaber autoritet og synlighed inden for området “løbetræning”. Strategien giver gode muligheder for at øge salget af løbesko og løbetøj.
  2. Espresso: Guides med fokus på espresso der giver svar på målgruppens spørgsmål øger webshoppens topical authority på Google. Emnerne er en del af  virksomhedens strategi om at opbygge et stærkt indholdsunivers.
  3. Firmagaver: Denne webshop har fokus på at guide virksomheder til køb af gode firmagaver til deres medarbejdere. Topic Cluster strategien skaber overblik over hvilke sider der mangler (de røde bobler).

 

Eksempel 3: Topic Cluster for webshop der sælger firmagaver. De grønne bobler er sider webshoppen har. De røde bobler viser sider som webshoppen mangler. Case fra bogen Topic Cluster Strategien af Torbjørn Flensted.

Vil I have flere kunder fra Google?

Lad os tage en snak om jeres mål og planer. Book et møde med os nu eller ring til os på telefon +45 70 26 66 50. Det kunne være starten på et smukt samarbjede :-)
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu