seo.ai
Om osCasesRessourcer Kontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

YouTube SEO: 3 video eksempler der rocker på Google

Video kan bruges til effektiv markedsføring af et produkt eller en virksomhed. Få en klar og effektiv YouTube SEO Strategi, der rammer plet hos målgruppen og udnytter synergieffekten mellem YouTube, Google og jeres website.

Indhold

Book en gratis SEO strategi session

Hvad er YouTube SEO?

YouTube SEO er en serie af målrettede aktiviteter, der har til formål at synliggøre videoer på YouTube, på Google og på et website på en og samme tid.

2 grunde til at video er vigtigt som aldrig før

 1. Synlighed: Video som en del af jeres SEO-strategi øger synligheden af jeres website på Google og YouTube. Og videoer på sociale medier giver større interaktion og flere visninger. En video på Twitter har eksempelvis 6 gange større sandsynlighed for at blive retweeted.
 2. Salg: Videoer konverterer fem gange bedre end tekst. Og videoer som gennemgår eller anmelder produkter har 80% større salg.

Eksempel 1: Totalkredit har en topplacering på Youtube og på Google på søgninger relateret til emnet “lån med eller uden afdrag”.

4 principper for effektiv YouTube SEO

 1. Gode video Topics: Lav de videoer som målgruppen vil se. En databaseret YouTube video-analyse kan afdække hvilke videoer jeres målgruppe og jeres konkurrenters kunder vil se.
 2. Content is King: Sørg for at selve video-indholdet konkret formidler de entities/emner som er relevante i både billede, lyd og tale.
 3. Fasthold: En god opbygning med en intro der fanger, en midte der uddyber og en afrunding, der sætter følelser på.
 4. Promovér: Særligt ved udgivelsestidspunktet er promovering afgørende for en YouTube videos succes.

3 video eksempler der rocker på Google

 1. Totalkredit: Video med en topplacering på Youtube og en topplacering på Google på flere søgninger i relation til  “lån med eller uden afdrag”.
 2. Droner.dk: God SEO-titel som er fløjet helt til tops på både YouTube og Google på mange gode søgeord.
 3. Super Dæk Service: Denne video rocker næsten på Google. Videoen har allerede en topplacering på Youtube på “Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk?”. Med  effektiv SEO kan videoen også opnå en topplacering på Google.

 

Eksempel 2: Droner.dk har en video med en SEO-titel som er fløjet helt til tops på Google og på YouTube på flere relaterede søgeord.

10 essentielle SEO tips til optimering af en YouTube Video

 1. Video titel: Skriv den bedst egnede YouTube titel til videoen som er unik og som rummer det primære topic.
 2. Video beskrivelse: Benyt de primære søgeord i video-beskrivelsen. Denne beskrivelse skal være et abstract af videoens indhold.
 3. Links: Læg relevante links til jeres relaterede sider på jeres website med i beskrivelsen.
 4. Indhold: Sig det rigtige. Indhold skal besvare det brændende spørgsmål som målgruppen har.
 5. Undertekster: Undertekster giver Google en mulighed for bedre at forstå præcist hvilket indhold der er i din video, og du kan derved opnå en højere ranking på både Google og på YouTube.
 6. Afsnit: Lav din video med en kort intro, en uddybende midte og en kort afslutning der opsummerer. Lav gerne skilte eller grafik ved afsnitsinddeling.
 7. Thumbnail: Brug en thumbnail (video skilt) der er speciallavet til at fange din målgruppe. Benyt gerne farver som allerede benyttes på din hjemmeside eller dit logo.
 8. Embed video: Embed videoen på relevante sider for at få skabt samhørighed mellem din hjemmeside og YouTube.
 9. Tags: Brug de samme vigtige tags på YouTube som du bruger på sociale medier.
 10. Promovering: Når I promoverer jeres video skal I sørge for at I får så mange views som muligt i starten når den lige er lagt op.

Eksempel 3: Super Dæk Service rocker næsten på Google. Videoen har allerede en topplacering på Youtube på “Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk?”. Med  effektiv SEO kan videoen opnå en topplacering på Google.

Bestil en video analyse hos SEO.DK

Vi bruger Topic Cluster modellen kombineret med avanceret analyse af Video-data og undersøger jeres konkurrenters marked. Vi leverer præcise svar på hvilke videoer der vil styrke jeres virksomhed på Google. Vi afdækker hvilke spørgsmål som jeres målgruppe ønsker belyst med en video, og udarbejder en overskuelig rapport som viser præcis, hvilke videoer jeres målgruppe efterspørger.

Vil I have flere kunder fra Google?

Lad os tage en snak om jeres mål og planer. Book et møde med os nu eller ring til os på telefon +45 70 26 66 50. Det kunne være starten på et smukt samarbjede :-)
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu