seo.ai
CasesKontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

“SEO.DK er det bedste jeg har mødt af SEO-bureauer! De har udvist overblik og har lavet fedt indhold. Der har fra start været en gennemskuelig plan og samarbejdet har været godt. Jeg har været med i processen hele vejen igennem.”

Jørgen Maltesen
Direktør for Alfa Fredensborg

Vild vækst i trafik på 495% til ambitiøst afvænningscenter i Nordsjælland

Målrettet SEO-strategi hjælper flere alkohol- og stofmisbrugere i behandling hos Alfa Fredensborg.

Hvem

Alfa-Fredensborg startede i 2003 som afvænningscenter og har lige siden tilbudt døgnbehandling til flere end 2000 stofmisbrugere og alkoholikere.

Hvorfor

Stof- og alkoholmisbrugere samt pårørende bruger Google til at orientere sig i alle faserne af et misbrug; lige fra begyndelsen omkring erkendelsen af misbruget til ønsket om at finde behandlingsmuligheder. Derfor er det vigtigt for Alfa at være synlige på søgeudtryk, som over en bred kam hjælper misbrugere med at erkende deres misbrug, informerer om alkohol, medicin og stoffer samt tilbyder en vej ud af misbruget gennem behandling.

Hvordan

I tæt samarbejde med Alfa blev der lagt en seriøs SEO-strategi, der sigtede mod at opnå øget synlighed i Google på tre punkter:

  • Styrke synligheden på kernesøgninger omkring alkohol- og misbrugsbehandling
  • Styrke synlighed af eksisterende indhold på flere relevante søgeudtryk og spørgsmål som målgruppen googler
  • Identificere yderligere søgeudtryk omkring misbrug og udarbejde nyt content

Der blev skabt overblik over eksisterende indhold og søgeudtryk samt udpeget potentiale for nyt indhold gennem topic clusters.

På baggrund af disse topic clusters udarbejdede SEO.DK content briefs, som både blev brugt som udgangspunkt til at optimere hjemmesidens eksisterende indhold og til at udvikle nyt indhold af SEO.DK’s tekstforfattere.

De eksisterende sider blev styrket på deres primære søgeudtryk samt en lang række long-tail-søgeudtryk. Derudover var der fokus på optimering af klikrater gennem forbedringer af titler og metabeskrivelser, der i højere grad blev målrettet målgruppen og dens brug af søgeudtryk.

Den grundige research til det nye indhold gjorde, at de nye artikler ramte plet i første hug og hurtigt opnåede synlighed og medvirkede til at øge stigningen i besøg fra Google.

Som et centralt tema i topic cluster-arbejdet blev der også fokuseret på linking mellem artiklerne og de forskellige behandlings-sider for at styrke både det nye og det eksisterende indhold.

495%

vækst i organisk trafik

597%

vækst i synlighed/visninger
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu

Gratis SEO Gennemgang

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu