seo.ai
CasesKontakt
+45 70 26 66 50Gratis SEO Gennemgang

“Samarbejdet med SEO.DK har været over al forventning. SEO kompetencer i et så konkurrencepræget marked som sommerhuse hænger ikke på træerne. Og med over 20 år i gamet må jeg sige, at resultaterne overgår selv mine vildeste forventninger. Herudover er alle i SEO-dk teamet sympatiske og sjove at arbejde sammen med. Jeg giver SEO.DK mine varmeste anbefalinger.”

Søren Christian Rix
Grundlægger af Cofman.com

Fordobling i organiske besøg på international sommerhusportal

Målrettet SEO-indsats mere end fordoblede de organiske besøg på Cofman.com

Hvem?

På Cofman.com har du siden år 2000 kunnet søge og booke mere end 200.000 ferieboliger fordelt på 17 europæiske lande. Det gør Cofman til en af Europas største i branchen og den største sommerhusportal i Norden.

Hvorfor?

Google er i Europa den primære vej til at finde et sommerhus at leje til ferien. Og med en øget konkurrence mellem sommerhusportalerne var det derfor vigtigt for Cofman at intensivere SEO-indsatsen og forbedre sin konkurrenceevne og synlighed på Google.

Hvordan?

I tæt samarbejde mellem Cofman.com og SEO.dk blev der lagt en ambitiøs Topic Cluster strategi for Danmark og Tyskland.

Vi udarbejdede AI Content Briefs så Cofman’s journalist og SEO.DK’s tekstforfattere kunne ramme plet med deres tekster i Google. Ved hjælp af Artificial Intelligence (AI) og Natural Language Processing (NLP) fik vi skabt indhold, der har tiltrukket meget mere organisk trafik til Cofman.com.

Eksisterende money pages blev forbedret, så de i højere grad matchede søgehensigten på Google. Herunder sørgede vi for, at der var svar på målgruppens vigtigste spørgsmål. Undervejs styrkede vi linkpopulariteten og forbedrede klikraterne på Google med hjælp fra CTR-tool.

161%

stigning i organiske klik

120%

forbedring i konverteringer
Om os Cases Ressourcer Kontakt +45 70 26 66 50 Log in Gratis SEO Gennemgang
👍 Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu

Gratis SEO Gennemgang

Gratis SEO Gennemgang

Få 100% uforpligtende sparring på jeres SEO-strategi med en af SEO.DK’s konsulenter.
Ja tak - Bestil nu