Fokus på små og mellemstore virksomheder

SEO Specialist der   får jer til tops i Google

Er I også træt af uigennemskuelige SEO-rådgivning, høje priser og SEO specialister med forklaringer om, at søgemaskineoptimering tager halve og hele år?

Så er vi teamet I leder efter!

Vi skaber hver dag øget synlighed i Google for vores kunder og dermed større omsætning. Og vi har gjort det i mere end 20 år og hjulpet tusindvis af kunder.

Vores fokus er på konkrete og kosteffektive resultater, der hurtigt kan mærkes. Hvor vi klarer alt arbejdet fra A til Z.

Bliv ringet op i dag

Vi er SEO Specialister, så I ikke behøver være det

Vi har valgt alene at specialisere os i SEO. På grund af den kompleksitet som området har i dag, mener vi, at det er det eneste seriøse at gøre.

Med vores hjælp behøver du ikke bekymre dig om søgeordsanalyser, teknisk opsætning eller de nyeste opdateringer af Googles algoritmer. Vi håndterer alt fra start til slut.

Fra kun 10.000 kr. per måned uden binding

Vores mindste (og mest benyttede startpakke) koster kun 10.000 kr. per måned.

For det sikrer vi, at der løbende identificeres relevante SEO muligheder samt laves og publiceres indhold til jeres website.

Alt sammen uden nogen binding.

Effektive resultater skabt med en enkel og gennemtestet metode, der sikrer jeres succes

Vores overordnede metode er baseret på kontinuerlig skabelse af nyt indhold og forbedring af det eksisterende. Vi kalder det content marketing baseret SEO. Vi ved fra erfaring at det giver hurtig og tydelig effekt.

Case: +450% stigning i organisk trafik for Arked arkitekterne på bare 12 måneder. Læs mere »

Sådan skaber vi som bureau trafik til jeres hjemmeside

Igennem en kombination af teknisk justeringer, indholdsoptimering samt nyt indhold, skaber vi øget synlighed og bedre placeringer i Google.

Søgeordsanalyse og udvikling af topic clusters

Vi kortlægger relevante søgeord og grupperer dem i emner, så dit website dominerer søgeresultaterne og trækker målrettet trafik.

Skriver nyt indhold og SEO optimerer eksisterende sider

Vores tekstforfattere skaber engagerende indhold og optimerer dine nuværende sider for at booste deres placering og synlighed i søgemaskinerne.

Publiserer indhold og sikrer hurtig Google indeksering

Vi klarer publiceringen af indholdet i dit CMS (hvis du ønsker det), samt at det bliver hurtigt indekseret af Google for optimal performance.

Øger hjemmesidens domæne-autoritet med bl.a. linkbuilding

Vi styrker din hjemmesides autoritet i Googles algoritmer igennem intern linkoptimering, strategisk linkbuilding og omtale på andre hjemmesider.

Hør hvordan vi får jer til tops i Google

Vi tager meget gerne et uforpligtende kald hvor vi gennemgår jeres muligheder for mere trafik fra Google og hvad det koster.

Er du træt af formularer, så bare send en e-mail til kontakt@seo.dk eller ring på +45 26226650.

Tak, vi ringer dig op hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Optimering ved hjælp af kunstig intelligens (AI)

Vi anvender aktivt kunstig intelligens i vores arbejde. Det gør vi både for at minimere manuelt tidsforbrug, men især for at kunne opnå bedre resultater. 

Både når det drejer sig om indholdskvalitet eller om at finde mønstre og muligheder den menneskelige hjerne ikke kan se.

Søgeordsanalyse
Konkurrent benchmarking
Kvalitetsoptimering
Det siger vores kunder

Vi er stolte af at skabe bedre placeringer i godt samarbejde

Vi havde ikke regnet med at kunne opnå topplaceringer i Google så hurtigt. De varmeste anbefalinger.
Christian Koch
Partner, Ren Cykel
Torbjørn formår at bringe SEO i øjenhøjde. Med topic cluster strategien har vi fået et simpelt, men meget effektfuldt værktøj.
Daniel Clark Melander
Digital Analytiker, Bolius
SEO.DK er den rigtige samarbejdspartner, når du tænker SEO, organisk vækst og Google. Den faglighed og kompetence du får her, får du ingen andre steder.
Anders Søgaard Nielsen
Stifter, GoTeam
Torbjørn Flensted

I 20 år har vi sat standarden for god SEO i Danmark

Vores team består af nogle af de største danske autoriteter og specialister inden for feltet. SEO er ikke blot et arbejde for os, det er vores passion.

Vi har sat standarden for god og effektiv SEO igennem alt fra utallige bøger, oplæg, foredrag, podcast, webinarer, fora, digitale værktøjer mm.

Se vores keynote oplæg til det årlige SEODay
Prøv Storybase.com til keyword og content research
Lidt baggrund

Hvorfor bruge en SEO Specialist?

Som SEO Specialist ved vi, hvordan man forbedrer din hjemmesides indhold og teknik, så den opnår bedre placeringer i Google på relevante søgeord og derved opnår større trafik til hjemmesiden.

Vi arbejder både med, at det indhold vi laver, er noget, som folk gerne vil læse og bruge samt at det er optimeret til Googles algoritmer.

Google vil gerne vise det bedste og mest relevante indhold, så hvis dit indhold er godt, bliver din hjemmeside mere synlig. Det er den bedste, mest effektive og også bedste SEO strategi på den lange bane.

Som SEO Specialister hjælper vi med at identificere de bedste søgeord (keywords), benchmarke imod konkurrenter og udvikle nyt indhold samt optimere eksisterende indhold. 

Overordnet skal du bruge en SEO specialist fordi vi er:
- løbende er opdaterede på Googles algoritmer
- har dyb erfaring med øge virksomheder placeringer i Google
- kender alt til den tekniske del af SEO arbejdet
- har styr på de forskellige on-site og off-site optimeringsmuligheder

Effektiv søgemaskineoptimering kan øge din websides trafik betydeligt, hvilket øger sandsynligheden for konverteringer og salg.

Lær mere om SØGEMASKINEOPTIMERING

Bliv klogere på optimering af synlighed i Google