SEO nørd siden 2004

Torbjørn Flensted - Danmarks førende SEO ekspert

Helt siden de første danskere stiftede bekendskab med SEO, har Torbjørn Flensted været en af de førende kapaciteter i Danmark. Det har udmøntet sig i utallige bøger, oplæg, kurser, podcasts mm og arbejde med tusindvis af kunder.

Forfatter til de danske bøger om SEO

Som forfatter til mere end 5 bøger på dansk om SEO, har Torbjørn både skrevet til nybegynderne, der første gang skulle stifte bekendskab med SEO, samt til de mere garvede eksperter med appetit på de seneste muligheder inden for Google optimering.

SEO - grundbog i søgemaskineoptimering til Google, Yahoo! og Bing

Danmarks spørgsmål - Danskernes ufiltrerede tanker og spørgsmål fra a til å

Få fokus i din content marketing med Topic Cluster Strategien

Bred passion for det danske SEO community

Torbjørn har siden sin start med søgemaskineoptimering, arbejdet ikke alene for at kunderne fik bedre resultater, men uddannet og hjulpet i tusindvis med til selv at opnå bedre placeringer i Google.

SEO Community

Stifter og tovholder på det danske SEO Community med +700 SEO og Google nørder.

Oplægsholder

Meget populær oplægsholder vedrørende SEO og hvordan danskerne bruger Google. Bl.a. på Webdagen, Marketingcamp og SEOday.

Podcast

I podcasten SEO af Torbjørn Flensted bliver der både delt ud af seneste nyt og interviewet spændende danske og internationale Google entusiaster.

Værktøjer der gør det lettere at opnå bedre synlighed

Torbjørn har været hjernen bag flere digitale værktøjer som bruges af titusindvis af brugere hver måned til søgeordsanalyse og søgemaskineoptimering. Herunder bl.a. StoryBase.com, CoffeeWriting, SearchVolume.io og Demographics.io

Blog & ARtikler

Seneste blogindlæg af Torbjørn Flensted