SEO-bureau i København - 7 fordele inklusiv garanti for topplaceringer!

Er du også træt af uforståelig SEO-rådgivning og forklaringer om, at SEO tager halve og hele år? Så er vi SEO-bureauet i København du leder efter!

Af
Torbjørn Flensted
,
Stifter
Calendar Icon - Dark X Webflow Template
January 27, 2024

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor man skal vælge os fremfor andre SEO-bureauer. Vi har derfor lavet en liste over 7 fordele, der gør os til et af de bedste SEO-bureauer i Danmark:

1. Få topplaceringer på 90 dage – garanteret!

Vi er et af de få SEO-bureauer, der tilbyder en garanti for topplaceringer. Det betyder, at du trygt kan lægge din SEO i vores hænder. Faktisk er du så sikker på, at du får resultater, at vi arbejder gratis for dig, hvis vi ikke leverer det, vi lover.

2. Vi har ingen abonnementsfæller

Nogle SEO-bureauer lægger op til et abonnement, hvor du skal binde dig for en aftale på mange måneder eller år. Det synes vi skaber en unødig utryghed. Derfor har vi hos SEO.dk ingen bindinger og du betaler du kun for det arbejde, der faktisk bliver udført.

3. Vi laver ikke andet end SEO

Du kan være sikker på, at vi er eksperter i SEO, da det er det eneste, vi laver. Vi bruger al vores tid og energi på at forbedre vores kunders placeringer i søgemaskinerne, så du altid kan være sikker på at få den bedste service.

4. Vi er et lille bureau med stor viden

Vi er en lille, men specialiseret virksomhed, der kun beskæftiger sig med SEO. Det betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste trends og viden inden for SEO. Der betyder også, at du kan mærke vores nærvær og lyst til at skabe succes – sammen med dig!

5. Vi er ikke et Powerpoint-bureau!

Det er ikke nok bare at kunne snakke om SEO eller vise en flot powerpoint-præsentation. Vi kan også vise dig, hvordan det virker i praksis. Vi elsker at arbejde praktisk med SEO og det afspejler sig i den passion og dedikation, du mærker hos os.

6. Vi deler flittigt ud af 18 års erfaring

Tilbage i 2004 udførte lavede jeg det første stykke professionelle SEO-arbejde. Sidenhen har mine kollegaer og jeg været med til at sætte standarden for god SEO i Danmark. Og vi deler ud i vores gratis SEO kursus, vores podcast og i vores SEO-netværk (med over 700 medlemmer). Vi har desuden et helt team, der har 100% fokus på at bygge populære SEO-tools (som fx StoryBase), der kommer vores kunder tilgode.

7. Leder du efter et godt SEO-bureau i København?

Kontakt os lige her, og hør hvordan vi helt konkret kan forbedre din virksomheds salg og omsætning fra Google!

NYSGERRIG PÅ MERE?

Andre spændende artikler om Google optimering