SEO Camp, en event for E-commerce SEO-professionelle (2024)

Deltag i SEO Camp eventen og bliv en del af fællesskabet af A-commerce SEO-specialister.

Af
SEO.DK
,
Teamet
Calendar Icon - Dark X Webflow Template
July 12, 2024

Som SEO-specialist arbejder du ofte alene. Så at komme ud fra kontoret og møde ligesindede giver et boost af energi. Og det er lige netop hér at SEO Camp kommer ind i billedet!

Èn gang om året åbner SEO Camp dørene til en verden af netværk, læring og inspiration.

SEO Camp Copenhagen 2024 er Danmarks første konference dedikeret udelukkende til e-commerce SEO, og den finder sted den 29. oktober i København.

"SEO Camp Copenhagen 2024 er Danmarks første konference dedikeret udelukkende til e-commerce SEO. Det er her, fremtidens SEO-strategier formes og netværk skabes." – Torbjørn Flensted, SEO Camp

Der er et stærkt begrænset antal pladser, så køb din billet til årets event om e-handel og SEO i dag, så du er sikker på at kunne deltage.

Bestil biletter til SEO Camp her!

Hvad er SEO Camp?

SEO Camp er ikke bare en konference; det er en mulighed for at bryde ud af ensomheden og møde ligesindede, der deler de samme udfordringer og passioner. Her kan deltagerne netværke med de førende danske og internationale SEO-eksperter og udveksle erfaringer med andre professionelle inden for e-handel og SEO.

SEO Camp er en årlig konference fokuseret på e-commerce SEO, hvor fagfolk mødes for at netværke, dele erfaringer og lære af brancheeksperter.

Programmet

Programmet for SEO Camp 2024 er spækket med inspirerende oplæg fra nogle af de mest anerkendte navne i branchen. Fra Tobias Hyldeborgs indsigter i AI-drevet content-strategi til Josephine Yang Knudsens erfaringer med SEO-ekspansion på nye markeder, er der noget for enhver smag. Nikki Halliwell vil dele sine strategier for tekniske SEO-audits på store e-commerce platforme, mens Torbjørn Flensted vil vise, hvordan AI kan opdage og lukke SEO-gaps på din webshop. Christoffer Heisel fra Matas vil give et indblik i datadrevet SEO hos en af Danmarks største webshops.

Dagen starter med registrering og morgenmad, hvor deltagerne kan nyde en croissant og kaffe, mens de netværker med de øvrige deltagere. Efter en kort velkomst og praktisk information, går det løs med dagens første oplæg. Der vil være pauser og forfriskninger undervejs, og frokosten giver endnu en mulighed for at netværke og dele erfaringer.

Konceptet

På SEO Camp handler det ikke kun om at lære; det handler også om at skabe forbindelser. Den intime konferenceatmosfære gør det lettere at interagere med eksperter og peers, stille spørgsmål og få personlig feedback. Dette maksimerer udbyttet af deltagelsen og sikrer, at deltagerne forlader arrangementet med konkrete takeaways, som de kan implementere direkte i deres egen strategi.

Hvor?

Konferencen afholdes i DTU's konferencefaciliteter på Diplomvej 372, 2800 Kongens Lyngby, med gratis parkering hele dagen. Billetterne er begrænsede, så det anbefales at købe dem i god tid.

Early bird-billetter er tilgængelige indtil 31. august 2024, og de giver adgang til alle oplæg, netværksmuligheder, croissanter, frokost og forfriskninger.

FAQ

Hvad er SEO Camp?

SEO Camp er en dynamisk og interaktiv platform, hvor SEO-professionelle kan netværke, dele viden og lære fra brancheeksperter.

Hvad får deltagerne ud af SEO Camp?

Deltagerne får både teoretisk viden og praktiske værktøjer, som de kan implementere direkte i deres arbejde.

Hvorfor deltage i SEO Camp?

SEO Camp samler branchens førende eksperter og tilbyder de nyeste strategier og teknikker inden for e-commerce SEO.

Hvem bør deltage?

Alle, der arbejder med SEO inden for e-commerce, bør deltage for at netværke og få praktiske indsigter.

Hvordan kan SEO Camp forbedre min SEO?

Ved at deltage får du konkrete takeaways, som kan forbedre din SEO og øge omsætningen i din webshop.

Hvornår og hvor finder SEO Camp sted?

SEO Camp Copenhagen 2024 finder sted den 29. oktober i København.

Hvordan køber jeg billetter?

Køb billetter nu og vær en del af SEO Camp Copenhagen 2024 – en oase for e-commerce SEO-professionelle.

NYSGERRIG PÅ MERE?

Andre spændende artikler om Google optimering