SEO konferencer i ind- og udland (2024)

Velkommen til en verden af spændende SEO konferencer. Lær fra SEO-eksperter og få de nyeste tips til at forbedre jeres webshops synlighed.

Af
SEO.DK
,
Teamet
Calendar Icon - Dark X Webflow Template
July 8, 2024

Vi har samlet de bedste danske og internationale SEO-konferencer i 2024. Hvis du tænker, vi har misset en fed SEO-event, så smid os gerne en besked her.

Danske SEO konferencer

Vi har heldigvis tre mega fede årlige konferencer om SEO i Danmark:

1. SEOday

Hvornår: 1. februar 2024

Hvor: Kolding, Danmark

SEOday er den førende nordiske SEO-konference, der inviterer dig til en hel dag dedikeret til SEO. Med over 20 sessioner, netværksmuligheder og masser af inspiration, er SEOday en uundgåelig begivenhed for alle, der arbejder med SEO.

På SEOday møder du danske og internationale specialister og bliver opdateret på det nyeste inden for SEO. Konferencen er designet til både begyndere, øvede og eksperter, så du kan vælge spor efter dit niveau. I 2024 fokuserer SEOday ekstraordinært meget på AI, og du vil opnå et nyt niveau i dine SEO-skills gennem oplæg, der giver dig den nyeste viden.

2. SEO Vibes Conference

Hvornår: 18. april 2024

Hvor: Talent Garden, København, Danmark

SEO Vibes Conference inviterer dig til en dag fyldt med SEO i hjertet af København. Talent Garden er et levende knudepunkt for innovation og samarbejde, der tilbyder en moderne og inspirerende atmosfære for læring og netværk.

Dagen byder på en række spændende sessioner, herunder præsentationer om AI i SEO, workshops om holistisk SEO, og hands-on erfaringer fra Danmarks største webshops. Du vil møde både lokale og internationale eksperter, der deler deres viden og indsigt.

3. SEO Camp – Konferencen for E-commerce SEO

Hvornår: 29. oktober 2024

Hvor: Kongens Lyngby, Danmark

Danmarks første konference kun om E-commerce SEO, SEO Camp, er stedet, hvor du lærer fra top-eksperter og virksomheder. Få praktiske indsigter og netværk med E-commerce SEO-nørder, imens du nyder handlingsrettede takeaways og strategier til at booste din webshops succes.

SEO Camp giver dig de nødvendige værktøjer og viden til at excellere i e-handels-SEO. Fra dybdegående keynotes til Q&A-sessioner dækker eventen alle aspekter af optimering af din online butik. Netværksmulighederne giver dig også chancen for at forbinde med ligesindede professionelle og brancheledere.

Internationale SEO konferencer

Du kan også søge mod udlandet, der byder på masser af fede SEO-events:

4. BrightonSEO

Hvornår: 25.-26. april 2024 + 3.-4. oktober 2024

Hvor: Brighton Centre, UK

Forestil dig at starte som en afslappet samtale på en pub og vokse til en af de største SEO-konferencer i verden. Det er brightonSEO for dig! Denne begivenhed handler om praktiske erfaringer, der fuldstændig vil transformere din tilgang til søgemarkedsføring. Med træningssessioner, netværksmuligheder og en overflod af foredrag fra brancheledere, vil du forlade konferencen inspireret og klar til at tage SEO-verdenen med storm, takket være det rige udvalg af SEO-begivenheder.

Uanset om du er en erfaren professionel eller lige er startet, tilbyder brightonSEO noget for alle. Begivenheden inkluderer en bred vifte af emner, fra teknisk SEO til indholdsmarkedsføring, hvilket sikrer, at du får omfattende indsigt. Plus, den livlige atmosfære og muligheden for at forbinde med ligesindede gør det til en uundgåelig oplevelse.

5. MozCon

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Seattle, WA, USA

MozCon er som den venlige nabolagssammenkomst i SEO-konferencernes verden, men med banebrydende indsigter. Vært af Moz, dækker denne konference alt fra SEO til mobil, konverteringsoptimering og lokal søgning. Du får handlingsrettede tips og strategier, mens du mingler med nogle af de skarpeste hjerner i branchen. Det er engagerende, det er venligt, og det er et must at deltage.

Atmosfæren på MozCon er både imødekommende og intellektuelt stimulerende, hvilket gør det til et ideelt sted at lære og vokse. Sessionerne er designet til at være interaktive, hvilket sikrer, at du går derfra med praktisk viden, du straks kan anvende. Plus, netværksmulighederne er uovertrufne, hvilket giver dig mulighed for at opbygge varige forbindelser med brancheledere.

6. SEO on the Beach

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: La Manga, Spanien

Forestil dig dette: lære SEO, mens du slapper af på en strand. Det er, hvad SEO on the Beach tilbyder. Det er den perfekte blanding af forretning og fritid, med topforedragsholdere og workshops i en afslappet, uformel atmosfære. Det er en unik måde at få viden og opbygge forbindelser uden den sædvanlige konferencejagt og travlhed.

Den afslappede atmosfære opmuntrer til åbne diskussioner og kreativ tænkning, hvilket gør det til en forfriskende ændring fra traditionelle konferencer. Du vil forlade ikke kun med nye indsigter, men også med en fornyet følelse af motivation og inspiration. Det er en oplevelse, der kombinerer professionel vækst med personlig afslapning.

7. Chiang Mai SEO Conference

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Chiang Mai, Thailand

Hvis du leder efter en konference, der kombinerer professionel udvikling med kulturelle oplevelser, er Chiang Mai SEO Conference din go-to. Sat i en eksotisk beliggenhed, tilbyder denne begivenhed avancerede strategier og indsigter i en mere afslappet og engagerende atmosfære. Det er kendt for sit indhold af høj kvalitet og fremragende netværksmuligheder.

Den intime atmosfære tillader dybere forbindelser og mere meningsfulde interaktioner med foredragsholdere og andre deltagere. Du vil få værdifulde indsigter fra nogle af de bedste hjerner inden for SEO, mens du nyder den rige kulturelle baggrund i Chiang Mai. Det er en unik blanding af læring og fritid, som du ikke finder andre steder.

8. Friends of Search

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Amsterdam, Holland

Friends of Search er en af Europas største søgekonferencer, der fokuserer på de nyeste tendenser og innovationer inden for søgemarkedsføring. Med en mangfoldig række af internationale talere tilbyder denne begivenhed dybdegående indsigter i SEO, SEA og indholdsmarkedsføring. Forvent højniveaupræsentationer og praktiske workshops ved disse SEO-begivenheder, der vil holde dig foran kurven.

Konferencen er kendt for sit indhold af høj kvalitet og engagerende sessioner, hvilket gør det til et must at deltage for alle, der er seriøse omkring søgemarkedsføring. Du vil forlade med en rigdom af viden og handlingsrettede strategier, som du kan implementere med det samme. Plus, netværksmulighederne er uovertrufne, hvilket giver dig mulighed for at forbinde med brancheledere og kolleger.

9. SMX Munich

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: München, Tyskland

Som en del af Search Marketing Expo-serien giver SMX Munich et omfattende kig på det nyeste inden for SEO og SEM. Med dybdegående sessioner, casestudier og netværksmuligheder vil du få strategiske indsigter skræddersyet til både begyndere og avancerede praktikere. Det er en dybdegående udforskning af søgemarkedsføringens verden.

Begivenheden byder på en blanding af præsentationer, paneldiskussioner og praktiske workshops, hvilket sikrer, at du får en velafrundet forståelse af de nyeste tendenser og bedste praksis. Uanset om du ønsker at forbedre dine tekniske SEO-færdigheder eller forbedre dine SEM-strategier, har SMX Munich noget for alle.

10. AdWorld

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Online (Virtuel begivenhed)

AdWorld er en af de største online reklamekonferencer, der samler topmarkedsførere og brands for at dele indsigter og strategier inden for digital reklame. Dækker et bredt udvalg af emner, herunder SEO, PPC, sociale medier og indholdsmarkedsføring, giver denne virtuelle begivenhed en global rækkevidde, hvilket gør den tilgængelig for professionelle over hele verden.

Den virtuelle format betyder, at du kan deltage fra hvor som helst, hvilket gør det utroligt bekvemt. På trods af at være online, er begivenheden designet til at være meget interaktiv, med muligheder for netværk og Q&A-sessioner med talere. Det er en fantastisk måde at holde sig opdateret på de nyeste tendenser og strategier inden for digital markedsføring.

11. SearchLove Conference

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: London, UK

Organiseret af Distilled, er SearchLove en højkvalitetskonference, der fokuserer på SEO, analyse, indholdsmarkedsføring og mere. Med ekspertforedragsholdere fra hele verden tilbyder den handlingsrettede indsigter og strategier. Den intime atmosfære tillader høj grad af interaktion mellem talere og deltagere, hvilket gør det til en fremragende begivenhed.

Du vil få værdifuld viden fra nogle af de bedste hjerner i branchen, mens du nyder en mere personlig og engagerende konferenceoplevelse. Sessionerne er designet til at være praktiske og straks anvendelige, hvilket sikrer, at du forlader med strategier, du kan implementere med det samme. Plus, netværksmulighederne er fremragende, hvilket giver dig mulighed for at opbygge meningsfulde forbindelser.

12. LondonSEO XL

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: London, UK

LondonSEO XL er en stor begivenhed i Storbritanniens digitale markedsføringskalender, der tiltrækker top-professionelle og brancheledere. Med en blanding af keynote-præsentationer, paneldiskussioner og praktiske workshops fokuserer denne konference på de nyeste SEO-strategier og teknologier. Den er kendt for sin livlige netværksscene og omfattende agenda.

Begivenheden dækker en bred vifte af emner, hvilket sikrer, at du får en velafrundet forståelse af de nyeste tendenser og bedste praksis inden for SEO. Uanset om du ønsker at forbedre dine tekniske færdigheder eller forbedre dine indholdsmarkedsføringsstrategier, har LondonSEO XL noget for alle. Plus, netværksmulighederne er uovertrufne, hvilket giver dig mulighed for at forbinde med brancheledere og kolleger.

13. WTSFest

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: London, UK

WTSFest (Women in Tech SEO Festival) er dedikeret til at styrke kvinder inden for teknisk SEO. Det tilbyder et støttende miljø for læring og netværk, med præsentationer og workshops af førende kvindelige eksperter. Konferencen sigter mod at fremme et samarbejdende og støttende fællesskab, hvilket gør det til et must at deltage for kvinder inden for teknisk SEO.

Begivenheden er designet til at give en platform for kvinder til at dele deres viden og erfaringer, hvilket hjælper med at inspirere og styrke den næste generation af kvindelige SEO-professionelle. Du vil forlade med værdifulde indsigter og strategier samt en følelse af fællesskab og støtte. Det er en inspirerende og styrkende oplevelse, du ikke vil gå glip af.

14. Pubcon

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Las Vegas, NV, USA

Pubcon er en førende digital markedsføringskonference, der dækker et bredt udvalg af emner, herunder SEO, sociale medier og indholdsmarkedsføring. Kendt for sine højkvalitetssessioner og ekspertforedragsholdere, tilbyder Pubcon handlingsrettede indsigter og strategier til at hjælpe dig med at mestre digital markedsføring. Begivenheden giver også fremragende netværksmuligheder.

Uanset om du ønsker at forbedre dine SEO-færdigheder eller forbedre dine sociale mediestrategier, har Pubcon noget for alle. Sessionerne er designet til at være praktiske og straks anvendelige, hvilket sikrer, at du forlader med strategier, du kan implementere med det samme. Plus, netværksmulighederne er fremragende, hvilket giver dig mulighed for at opbygge meningsfulde forbindelser med brancheledere og kolleger.

15. Content Marketing World

Hvornår: TBD (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Cleveland, OH, USA

Content Marketing World er den største indholdsmarkedsføringsbegivenhed, der samler top-indholdsmarkedsførere for at dele deres strategier og indsigter. Konferencen dækker alt fra indholdsskabelse til distribution og måling, hvilket giver dig de værktøjer og den viden, der er nødvendig for at løfte din indholdsstrategi.

Begivenheden byder på en blanding af præsentationer, paneldiskussioner og praktiske workshops, hvilket sikrer, at du får en velafrundet forståelse af de nyeste tendenser og bedste praksis inden for indholdsmarkedsføring. Uanset om du ønsker at forbedre dine indholdsskabelsesfærdigheder eller forbedre dine distributionsstrategier, har Content Marketing World noget for alle.

16. Digital Summit

Hvornår: Forskellige datoer (Tjek den officielle hjemmeside for opdateringer)

Hvor: Flere lokationer i USA

Digital Summit er en række konferencer, der afholdes i forskellige byer i USA, med fokus på de nyeste tendenser og bedste praksis inden for digital markedsføring. Med sessioner om SEO, sociale medier, indholdsmarkedsføring og mere, giver Digital Summit en omfattende læringsoplevelse for at hjælpe dig med at holde dig foran i det stadigt skiftende digitale landskab.

Begivenheden byder på en blanding af præsentationer, paneldiskussioner og praktiske workshops, hvilket sikrer, at du får en velafrundet forståelse af de nyeste tendenser og bedste praksis inden for digital markedsføring. Uanset om du ønsker at forbedre dine SEO-færdigheder eller forbedre dine sociale mediestrategier, har Digital Summit noget for alle.

NYSGERRIG PÅ MERE?

Andre spændende artikler om Google optimering