SEO Kursus - 9 tips til topplaceringer på Google (gratis video)

Få bedre placeringer og flere besøgende med dette gratis seo kursus. Lær nemme tips til nybegyndere og øg din virksomheds synlighed på Google.

Af
Torbjørn Flensted
,
Stifter
Calendar Icon - Dark X Webflow Template
January 27, 2024

Vil du gerne lære, hvordan du kan få bedre placeringer og dermed flere besøgende og kunder i din virksomhed? Så er dette gratis SEO-kursus lige noget for dig!

Kurset har jeg lavet i samarbejde med Google Succes Online og har fokus på nemme tips til nybegyndere.

Tre fordele ved SEO kursus

At deltage i et SEO kursus kan give din virksomhed en række fordele:

  1. Øget synlighed på Google: SEO-strategier forbedrer placeringen i søgeresultaterne.
  2. Forståelse for kundesøgninger: SEO kurser hjælper med at skabe indhold, der matcher kundens behov.
  3. Konstant læring og tilpasning: SEO er et skiftende felt. Kurser holder virksomheder opdateret med de seneste trends.

SEO kursus for begyndere – kom godt fra start

Kom godt fra start og lær om de helt grundlæggende SEO-teknikker:

SEO kurset indeholder 9 tips

I den gratis video (se herover) kommer jeg med en masse gode tips, der får dig godt igang med søgemaskineoptimering af din egen hjemmeside. Du lærer mere om følgende emner:

Tip 1. Dit websites hastighed

Hurtige websites skaber en bedre brugeroplevelse og rangerer højere i søgemaskiner. For eksempel, hvis dit website tager mere end 3 sekunder at indlæse, kan det føre til, at besøgende forlader siden. Brug Google PageSpeed Insights til at teste din websides hastighed og få anbefalinger til forbedringer, såsom at minimere CSS eller JavaScript.

Tip 2: Sikkerhed (HTTPS)

Google betragter HTTPS som en ranking faktor, så det er vigtigt at sikre, at dit website benytter HTTPS for at beskytte brugere mod "man-in-the-middle" angreb og øge din søgemaskine placering. For eksempel, hvis dit website stadig bruger HTTP, kan det skade din SEO og potentielt skræmme besøgende væk.

Tip 3: Keyword Research

En vigtig del af SEO er at forstå, hvad dine potentielle kunder søger efter. Brug værktøjer som Google Keyword Planner eller SEMrush til at analysere søgeord og de spørgsmål, dine kunder stiller, for at skabe indhold, der matcher disse behov. For eksempel, hvis du sælger hundemad, kan du finde ud af, at mange mennesker søger efter "bedste hundemad til allergiske hunde".

Tip 4: Vind med videoer

Når du laver blogindlæg, overvej at inkludere videoer, især embeddede YouTube-videoer. Dette kan øge din SEO-succes, da det giver mere varieret og engagerende indhold. For eksempel, hvis du skriver et blogindlæg om, hvordan man træner en hund, kan du inkludere en video, der viser træningsprocessen.

Tip 5: Skab mere værdifuldt Indhold

Start med at investere i SEO ved at skabe interessant og relevant indhold for dine potentielle kunder. Dette kan omfatte at besvare spørgsmål eller problemer, som de søger løsninger på. For eksempel, hvis du driver en blog om havearbejde, kan du skrive indlæg om, hvordan man bekæmper skadedyr eller hvordan man dyrker tomater.

Tip 6: Linkbuilding og autoritet

Opbyg links til dit website for at øge din autoritet og troværdighed i Googles øjne. Dette kan forbedre din placering i søgeresultaterne. For eksempel, du kan gæste-blogge på andre relevante websites eller bede om at få dit website nævnt i relevante artikler.

Tip 7: Bliv fremhævet øverst i søgeresultaterne

Dediker tid til at forske og forstå, hvordan du kan gøre dit website mere fremtrædende i søgeresultaterne. Dette involverer en grundig forståelse af SEO-basics og konstant optimering. For eksempel, du kan arbejde på at forbedre din meta-beskrivelse og titeltags for at gøre dem mere klikbare.

Tip 8: Spørgsmål og svar (Q&A-indhold)

Fokuser på at besvare spørgsmål relateret til din målgruppe. Dette kan være specielt effektivt for mindre websites og kan hurtigt føre til succes, da mange ikke nødvendigvis anvender denne strategi. For eksempel, du kan oprette en Q&A-sektion på dit website, hvor du besvarer almindelige spørgsmål om dit produkt eller din branche.

Tip 9: Løbende læring

SEO er et konstant skiftende felt, så det er vigtigt at holde sig opdateret med de seneste trends og algoritmeændringer for at vedligeholde og forbedre din websites søgemaskine placering. For eksempel, Google opdaterer regelmæssigt deres algoritme, så det er vigtigt at holde sig opdateret med disse ændringer for at sikre, at dit website fortsat rangerer højt.

Her er 2 gratis BONUS SEO kurser

Hvis du er vild efter at lære mere om SEO er her flere gratis videoer:

Topic Cluster Strategien – vejen til dominans på Google

Sådan lægger du en god strategi for din hjemmesides indhold:

Outbound links (foredrag fra SEOday)

Lær den nok mest undervurderede SEO-taktik lige nu:

NYSGERRIG PÅ MERE?

Andre spændende artikler om Google optimering